Wilujeng sumping Ka Sinyu Téhnologi (Fujian) Co., Ltd.

téhnologi Sinyu geus komitmen pikeun ngahasilkeun tinggi-tungtung produk Ware Saniter global.

Naha milih AS

Sinyu teu ngan bayaran perhatian ka ngembangkeun kauntungan ékonomi tapi ogé perlindungan lingkungan.

populer

Produk kami

Sinyu teu ngan bayaran perhatian ka ngembangkeun kauntungan ékonomi tapi ogé perlindungan lingkungan.

Sinyu geus well-dilengkepan puseur laboratorium, kalayan sagala rupa nguji precision jeung ukur equipments nu teu ngan bisa nguji kinerja produk, fungsi sarta hirup test, tapi ogé akurat bisa nganalisis solusi electroplating mandi.

saha kami

téhnologi Sinyu geus komitmen pikeun ngahasilkeun tinggi-tungtung produk Ware Saniter global. Ieu mangrupa solusi terpadu nyadiakeun R & D, desain, produksi jeung jasa marketing.

Ieu manufactures runtuyan produk kaasup pancuran leungeun, headshower, ngageser bar na pancuran kolom jsb, jeung bertahap ngalegaan pikeun produk mandi patali lianna. Sinyu nempel pentingna hébat kana produk jeung inovasi prosés, éta boga leuwih ti 200 patén-patén, 11 patén-patén penemuan domestik, 6 patén-patén penemuan internasional, sarta 11 PCT patén-patén.

klien kami

WhatsApp Online Chat!