Mirë se vini në Sinyu Technology (Fujian) Co, Ltd

teknologji Sinyu është e angazhuar për të prodhuar fund të lartë të produkteve globale ndërgjegjshëm sanitare.

PSE NA ZGJODHET NE

Sinyu jo vetëm që i kushton vëmendje për zhvillimin ekonomik të fitimit por edhe mbrojtjen e mjedisit.

popullor

Produktet tona

Sinyu jo vetëm që i kushton vëmendje për zhvillimin ekonomik të fitimit por edhe mbrojtjen e mjedisit.

Sinyu ka qendër laborator të pajisur mirë, me të gjitha llojet e testimit saktësi dhe pajisjeve matëse të cilat jo vetëm që mund ta provoni të provuar kryerjen produkt, funksion dhe të jetës, por edhe me saktësi mund të analizojnë të zgjidhje dush electroplating.

kush jemi

teknologji Sinyu është e angazhuar për të prodhuar fund të lartë të produkteve globale ndërgjegjshëm sanitare. Kjo është një zgjidhje e integruar të sigurojë të R & D, projektimin, prodhimin dhe shërbimet e marketingut.

Ajo prodhon një seri të produkteve përfshirë dush dore, headshower, rrëshqitje bar dhe dush etj kolonë, dhe gradualisht të shtrihet edhe në produkte të tjera banjo lidhura. Sinyu kushton rëndësi të madhe për produktin dhe procesin e inovacionit, ajo ka më shumë se 200 patenta, 11 patentave shpikje e brendshme, 6 patentat ndërkombëtare shpikje, dhe 11 PCT patentat.

Klienti ynë

WhatsApp Online Chat!