Добредојдовте на Sinyu технологија (Fujian) копродукции, ООД

Sinyu технологија е посветена на производство на глобалната high-end санитарна опрема производи.

Зошто Изберете нас

Sinyu не само обрнува внимание на развојот на економската добивка, но исто така и заштита на животната средина.

популарни

нашите производи

Sinyu не само обрнува внимание на развојот на економската добивка, но исто така и заштита на животната средина.

Sinyu има добро опремена лабораторија центар, со сите видови на прецизност тестирање и мерење опрема која не само што може тестира ефикасноста на производот, функција и живот тест, но, исто така, може точно да се анализира решение галванизација бања.

кои сме ние

Sinyu технологија е посветена на производство на глобалната high-end санитарна опрема производи. Тоа е интегриран решение обезбеди на R & D, проектирање, производство и маркетинг услуги.

Тоа произведува серија на производи, вклучувајќи рачен туш, headshower, лизгачки бар и туш колона и сл, и постепено се проширува на други производи поврзани со бања. Sinyu придава големо значење на производот и процесот на иновации, таа има повеќе од 200 патенти, 11 домашни изум патенти, 6 меѓународни изум патенти и 11 ДСП патенти.

нашиот клиент

WhatsApp Онлајн Chat!