Sugeng Sinyu Teknologi (Fujian) Co., Ltd.

teknologi Sinyu tekad gawé dhuwur-mburi produk ware sanitary global.

Apa PILIH US

Sinyu ora mung kebayar waé kanggo pembangunan MediaWiki ekonomi nanging uga lingkungan Proteksi.

Popular

Products kita

Sinyu ora mung kebayar waé kanggo pembangunan MediaWiki ekonomi nanging uga lingkungan Proteksi.

Sinyu wis uga-dilengkapi tengah laboratorium, karo kabeh jinis testing tliti lan ukuran Alat kang ora mung bisa nyoba kinerja produk, fungsi lan urip test, nanging uga kanthi bisa njelasno solusi listrik perlu.

sing kita

teknologi Sinyu tekad gawé dhuwur-mburi produk ware sanitary global. Iku solusi terpadu nyedhiyani R & D, desain, produksi lan layanan marketing.

Iku pabrik seri produk kalebu padusan tangan, headshower, ngusapake bar lan padusan kolom etc, lan mboko sithik ngluwihi kanggo produk jedhing sanesipun. Sinyu nempel wigati kanggo produk lan inovasi proses, wis luwih saka 200 paten, 11 paten penemuan domestik, 6 paten penemuan internasional, lan 11 PCT paten.

klien kita

Tampilan Online Chat!